logo

facebook 1 youtube 1
 

ΑΘΗΝΑΓΛΥΦΑΔΑ

Τ: 210 6462650 & 210 8946737

photo1
photo2
photo3

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του Cosmetic Dental Center

 

Μέσα από τη διαδικτυακή μας αυτή παρουσία, περιγράφουμε τις πλέον σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις στα πιο συχνά οδοντιατρικά προβλήματα.

Οι οδοντιατρικές μας υπηρεσίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων σφραγίσματα, γέφυρες, στεφάνες, όψεις, οδοντοστοιχίες.

Εξειδικευόμαστε στην αισθητική οδοντιατρική όχι μόνο γιατί διαθέτουμε την απαιτούμενη επιστημονική τεχνογνωσία και εξειδίκευση αλλά γιατί για την
ομάδα μας η αισθητική είναι τρόπος ζωής!

Η ομάδα μας αποσκοπεί στην παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε ένα όμορφο σύγχρονο και απόλυτα φιλικό περιβάλλον! 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για όποιο οδοντιατρικό πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε!

aisthitiki odontiatriki

Η αισθητική οδοντιατρική προσφέρει ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Η λεύκανση των δοντιών μπορεί να γίνει είτε στο οδοντιατρείο είτε στο σπίτι.

implants

Τα εμφυτεύματα μπορούν να επαναφέρουν την αισθητική αλλά και την λειτουργικότητα του στόματος σε περιπτώσεις που έχουν χαθεί δόντια.

odontika emfitevmata

Οι όψεις πορσελάνης είναι η σωστή επιλογή για «τέλειο χαμόγελο». Είναι λεπτές επιστρώσεις που κολλούν την εξωτερική επιφάνεια των δοντιών.

Some reasons why you should pick us

  1. Οur dental clinic is new and modern, equipped with state-of the art dental equipment and the latest world class technology.
  2. The dentist is highly qualified, speaks English and was actually trained in the USA – TUFTS Dental School - Prosthodontics
  3. We have a representative in Sweden, so we are always easy to reach and happy to assist our clients every time they need to; before, during and most of all after the treatments too.
  4. No waiting lists! You can get an appointment with us within a couple of days.
  5. Dental treatments in Greece are about half the price compared to UK, US and Scandinavian prices, so you can enjoy great relaxing holidays together with the dental treatments and still save hundreds of euros
  6. We strictly follow all hygienic rules to assure your health and safety.
  7. All our treatments are painless with the choice of anaesthesia.
  8. We take full responsibility for all dental work undertaken in our clinics.
  9. Cosmetic Dental Care gives a guarantee on all dental work undertaken which is in line with international standards.

H Βάνα Τσιάπουλα πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και εργάστηκε κατόπιν, πρώτα στο δικό της.

H Βάνα Τσιάπουλα πραγματοποίησε τις σπουδές της στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και  εργάστηκε κατόπιν, πρώτα στο δικό της ιατρείο στη Καρδίτσα - απ΄όπου κατάγεται - όπου είδε σε διάστημα 2 ετών 4.000 ασθενείς σαν γενική / χειρουργός οδοντίατρος.

Στη συνέχεια έγινε δεκτή ως η 1η Ελληνίδα οδοντίατρος για την ειδικότητα της Προσθετολόγου - Εμφυτευματολόγου στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου TUFTS της Βοστώνης των ΗΠΑ, μια από τις κορυφαίες οδοντιατρικές σχολές στο κόσμο.

Για την επιτυχή ολοκλήρωση του πολύ δύσκολου προγράμματος της Προσθετικής στο Πανεπιστήμιο TUFTS τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο Golden Bullet. Μετά την απόκτηση της ειδικότητας δίδαξε για 1 χρόνο σε μεταπτυχιακούς φοιτητές στο ίδιο Πανεπιστήμιο.

Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1997 και άνοιξε το δικό της οδοντιατρείο στη Λεωφόρο Βασ. Σοφίας 105 στην Αθήνα.Από το 2002 κατόπιν επιλογής συνεργάζεται και με το πρότυπο οδοντιατρικό κέντρο της Εθνκής Τράπεζας (ΤΥΠΕΤ) ως ειδικευμένη προσθετολόγος οδοντίατρος.

Το καλοκαίρι του 2006 μεταφέρεται στο υπερσύγχρονο νέο οδοντιατρείο της σε δικό της χώρο τον οποίο αγόρασε και ανακαίνισε πλήρως στη Πλατεία Μαβίλη.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

favicon

Για τη πραγματική αγάπη γι' αυτό που κάνουμε και για τον επαγγελματισμό όλου του προσωπικού του οδοντιατρείου.

faviconΓια το όμορφο, σύγχρονο ιατρείο μας που θα σας κάνει να νιώσετε άνετα και για τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό μας.

faviconΓιατί δεν χρειάζεται η επίσκεψη στον οδοντίατρο να είναι μια αρνητική εμπειρία, συνοδευμένη από πόνο.

faviconΓια την πολυετή εμπειρία και την πολύτιμη εξειδίκευση σε κορυφαία οδοντιατρική σχολή του κόσμου, TUFTS SCHOOL OF DENTAL MEDICINE - PROSTHODONTICS .

faviconΓια την φροντίδα προς τους ασθενείς και την σωστή και αξιόπιστη λύση στην αντιμετώπιση του προβλήματός του.