logo

 

 

ΑΘΗΝΑΓΛΥΦΑΔΑ | ΝΑΥΠΛΙΟ

Τ: 210 6462650 | 210 8946737 | 2752 022910

Πεποίθηση μας είναι ότι ο καλύτερος τρόπος πιστοποίησης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, είναι η ικανοποίηση των ίδιων μας των ασθενών. Για το λόγο αυτό σας παραθέτουμε τα σχόλια και τις προσωπικές εμπειρίες των ασθενών μας..πραγματικές ιστορίες των ασθενών που εμπιστεύθηκαν την επιστημονική μας ομάδα.

 

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος. Είχα πάντα σφραγίσματα στα μπροστινά μου δόντια, τα οποία ενώ τα επαναλάμβανα ανά διαστήματα, ήταν πάντα δύσχρωμα (καπνίζω αρκετά) και αισθανόμουν χάλια. Όταν γελούσα έβαζα με τρόπο το χείλος μου πάνω από τα δόντια έτσι ώστε να μη φαίνονται τα προβλήματα μου (φαινόντουσαν σαν άπλυτα). Επισκέφθηκα το Cosmetic Dental Center και τη κα Τσιάπουλα και η προτεινόμενη λύση ήταν όψεις πορσελάνης. Τώρα εδώ και 6 χρόνια έχω το πιο υπέροχο χαμόγελο… Επισκέπτομαι την οδοντίατρο μου μόνο για καθαρισμούς και νιώθω ευτυχής. Ευχαριστώ
Δ.Π. Παγκράτι

Είμαι ιδιωτικός υπάλληλος.Όταν ήρθα στο οδοντιατρείο της κας Τσιάπουλα ήμουνα φοβισμένη, δεν χαμογελούσα και έβλεπα συχνά εφιάλτες ότι μου φεύγουν τα δόντια και αισθανόμουν αμήχανα στη δουλειά μου , μπροστά σε φίλους ή και μπροστά στον άντρα μου και τα παιδιά μου…Είχα επισκεφτεί πολλούς οδοντιάτρους στη γειτονιά μου αλλά και «ειδικευμένους» , αλλά παρ΄ όλα αυτά τα δόντια μου ήταν σε πολύ κακό χάλι. Αμέσως εμπιστεύτηκα τη κα Τσιάπουλα η οποία με καθησύχασε με ηρεμία και μου αποκατέστησε προσωρινά το στόμα μου έτσι ώστε να μπορώ να κυκλοφορώ άνετα. Βάλαμε εμφυτεύματα όπου έλειπαν δόντια, βάλαμε γέφυρες ζιρκονίου και όψεις πορσελάνης όπου ενδεικνυόταν και το αποτέλεσμα; Υπέροχο!! 8 χρόνια μετά έχω ακόμη το ομορφότερο χαμόγελο.. ένα χαμόγελο που δεν είχα ονειρευτεί…και το αποτέλεσμα αυτό κρατάει μετά από 8 χρόνια ( με συχνούς καθαρισμούς και ελέγχους) χωρίς κανένα πρόβλημα. Τέρμα οι εφιάλτες και χαμογελώ όσο δεν χαμογέλασα σε όλη μου τη ζωή! Ευχαριστώ τη γιατρό μου που με έκανε θεά!! 
Φ.Χ. Δροσιά

Είχα μια δυσχρωμία σε 2-3 μπροστινά μου δόντια και 1 δόντι που πεταγόταν έξω….Χρειάστηκε  απονεύρωση και μετά ολοκεραμική στεφάνη έτσι ώστε το δόντι αυτό να μπει στο  ξανά στο τόξο των υπολοίπων δοντιών, ενώ στα άλλα έγιναν όψεις πορσελάνης.Πολύ δύσκολο ,αλλά με την επιμονή της οδοντιάτρου μου τώρα δεν ξεχωρίζω ποια ήταν αυτά τα δόντια.                                                                                                
Μ.Γ. Αθήνα
 

Είμαι από τη Σουηδία και ήρθα στην Ελλάδα στα 25 μου φορώντας οδοντοστοιχίες ολικές (από τα 22). Στα 39 μου επισκέφτηκα το Cosmetic Dental Είμαι από τη Σουηδία και ήρθα στην Ελλάδα στα 25 μου φορώντας οδοντοστοιχίες ολικές (από τα 22). Στα 39 μου επισκέφτηκα το Cosmetic Dental Center και τη κα Τσιάπουλα ζητώντας τα δόντια και το χαμόγελο μου που δεν είχα από τα 22 μου. Εμφυτεύματα-η μόνη λύση. Χρειάστηκε να κάνω και χειρουργείο σε νοσοκομείο για να γίνει το οστό της άνω γνάθου ικανό να στηρίξει εμφυτεύματα.Ήμουν κάθετα θετικός σε ότι χρειαζόταν αρκεί να ξαναποκτούσα όμορφα δόντια. Τελικά μπήκαν 7 εμφυτεύματα στην άνω γνάθο και 6 στη κάτω. Περίπου 1 χρόνο μετά τη 1η μου επίσκεψη , είχα ένα τέλειο στόμα με τέλεια δόντια με τα οποία έτρωγα πλέον ότι ήθελα . Η ζωή μου άλλαξε… Νιώθω ξανά σαν να είμαι 22! Ένα απλό ευχαριστώ δεν φθάνει … 9 χρόνια μετά είμαι καταχαρούμενος και έως τώρα μόνο ελέγχους κάνουμε χωρίς κανένα πρόβλημα. Τι περισσότερο να ζητήσω από τη γιατρό και φίλη μου τώρα πια;!  
Κ.Μ. Σουηδία

Είμαι 26 χρόνων και πήγα πριν 3 χρόνια στο Cosmetic Dental Center για ένα απλό καθαρισμό βρίσκοντας το από το internet. Έχοντας στο νου μου ότι Είμαι 26 χρόνων και πήγα πριν 3 χρόνια στο Cosmetic Dental Center για ένα απλό καθαρισμό βρίσκοντας το από το internet. Έχοντας στο νου μου ότι κάτι ακόμη συμβαίνει γιατί έβλεπα τις άκρες των δοντιών μου να λεπταίνουν και να σπάνε. Η γιατρός πριν τον καθαρισμό εντόπισε και επέμεινε στη λύση του ουσιαστικού μου προβλήματος. Τα δόντια μου έκλειναν τόσο σφιχτά, ώστε τα κάτω έφταναν σχεδόν στα όρια των πάνω δοντιών.Χρειάστηκε να ανοίξει η σύγκλειση, χρειάστηκαν νάρθηκες αρχικοί, για να δούμε αν θα ανεχτώ κάτι τέτοιο χωρίς πόνο. Ενημερώθηκα ότι μπορεί να χρειαστούν και απονευρώσεις σε μερικά δόντια.Τελικά κάτι που μου φαινόταν τόσο απλό χρειάστηκε 1 χρόνο για να φθάσω στο τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα με στεφάνες ζιρκονίου στα περισσότερα δόντια μου. Ευτυχώς δεν χρειάστηκαν απονευρώσεις τελικά.2 χρόνια μετά, μέχρι σήμερα δεν έχω κανένα πρόβλημα , ούτε φόβο μήπως σπάσου, τρώω άνετα και χαμογελάω υπέροχα.Ευχαριστώ
Γ.Γ. Γλυφάδα

Τελείωσα ορθοδοντική εργασία στα 25 μου ενώ ήμουν φοιτήτρια.Δημιουργήθηκαν κενά με την ορθοδοντική λόγω συγγενούς έλλειψης άνω μπροστινών δοντιών. Η ενδεικνυόμενη λύση ήταν εμφυτεύματα. Επειδή όμως έχω μικρά δόντια και οι χώροι ήταν μικροί αποφασίστηκε να μπουν γέφυρες. 5 χρόνια μετά ζω στο Λος Άντζελες και εργάζομαι σαν ηθοποιός. Νιώθω υπέροχα στις φωτογραφήσεις και συστήνω τη γιατρό μου παντού!
Φ.Μ. Λος Άντζελές, Καλιφόρνια

Τελείωσα την ορθοδοντική μου εργασία πριν 4 χρόνια. Είμαι 28 χρονών και αεροσυνοδός στο επάγγελμα. Είχα συγγενή έλλειψη ενός δοντιού από τα μπροστινά της άνω γνάθου και αραιοδοντία στα μπροστινά μου δόντια η οποία δεν μπορούσε να διορθωθεί λόγω σύγκλεισης. Στο κενό της έλλειψης φορούσα για 4 χρόνια ένα μασελάκι κινητό που μου είχε δώσει η Ορθοδοντικός. Επειδή είμαι αεροσυνοδός και η εμφάνιση μου και το χαμόγελο είναι σημαντικά, αποφάσισα να βρω μια μόνιμη λύση πια. Έτσι επισκέφθηκα το Cosmetic Dental Center, όπου η κα Τσιάπουλα μου πρότεινε εμφύτευμα στο κενό και όψεις πορσελάνης για να διορθωθεί η αραιοδοντία. Σαν αποτέλεσμα, ένα στόμα που φαίνεται απόλυτα φυσικό, σαν να μην έχει επέμβει κανείς και ίσως ακόμη πιο λαμπερό τώρα!! Τι όμορφο αίσθημα, ιδιαίτερα και στη δουλειά μου! 
Σ.Χ. Σούνιο

Πήγα για 1η φορά στο Cosmetic Dental Center πριν αρκετά χρόνια συστημένος από ένα οικογενειακό φίλο και ορθοδοντικό που με είδε και μου είπε ότι Πήγα για 1η φορά στο Cosmetic Dental Center πριν αρκετά χρόνια συστημένος από ένα οικογενειακό φίλο και ορθοδοντικό που με είδε και μου είπε ότι χρειάζομαι μάλλον Προσθετολόγο Οδοντίατρο για να με «δουλέψει» και σίγουρα να με καθοδηγήσει σωστά. Έτσι μου σύστησε θερμά τη Κα Τσιάπουλα που μόλις είχε έρθει από τη Βοστώνη. Αρκετά φοβισμένος από οδοντιάτρους από προηγούμενες εμπειρίες συνοδευμένες κι από πόνο πήγα. Ο τρόπος που μου ανέλυσε τη κατάσταση η κα Τσιάπουλα με έκανε ένα νιώσω απόλυτη εμπιστοσύνη και όντως ξεκινήσαμε μια θεραπεία που κράτησε λίγους μήνες με σφραγίσματα, γέφυρες και όψεις πορσελάνης.Το αποτέλεσμα, είναι 14 χρόνια μετά να εξακολουθώ να έχω ένα όμορφο χαμόγελο (χωρίς να κρύβομαι, όπως έκανα με διάφορους τρόπους τότε) και κανένα πρόβλημα στα δόντια μου. Ευχαριστώ
Ν.Κ. Θησείο